Hírek

Kedves Szülők!

A Budai Gyermekkórház Epilepszia Centrumának alapítványa
a CHILD EPI HELP ALAPÍTVÁNY
a segítségüket kéri:

Az 1990-ben létrehozott alapítványunk kiemelten közhasznú. Ami annak a feltétele, hogy minden évben egyéb bevételek mellett megkaphassuk az Önök 1%-át. Sajnos az utóbbi években az egyéb források, pályázati lehetőségek erősen megfogyatkoztak, ezért veszélybe került az alapítvány közhasznúsága. Ha ugyanis az alapítvány bevétele nem éri el az évi 1.000.000 forintot, akkor a közhasznúság elvész.

Az osztályunk működése nem képzelhető el e nélkül a forrás nélkül. Az alapítványt is azzal a céllal hoztuk létre, hogy kis betegeink kivizsgálása az elérhető legkorszerűbb eszközökkel történhessenek meg. A diagnosztikai eszközöket, így a több millió forintba kerülő EEG készülékeket is ebből az alapból vásároltuk és ezek fenntartása, korszerűsítése és javíttatása is csak úgy megoldott, ha ebből az alapból pénzt szánunk rá.

Igyekszünk figyelembe venni azt, hogy mi a legjobb a gyermekeknek, a vizsgálatainkat ambuláns keretek között végezzük, rövid határidőn belül. Fontos, hogy a diagnosztikai eszközök birtokában nem szükséges több napos kórházi bennfekvés elvégzésükhöz.

Ahhoz, hogy ez továbbra is így működhessen, szükséges az Önök támogatása! Az alapítvány bevételéből ezekre az eszközökre, illetve gondozottjaink csoportfoglalkozásaira, táboraira költünk. Az alapítvány működtetéséért külön személyi juttatást soha nem adott az osztály dolgozóinak, mindenki elhivatottságból végzi a felmerülő feladatokat.

Kérjük, hogy támogassa adományával a Child Epi Help Alapítványt!

Epilepsziás gyermekek gyógyítását támogató alapítvány
(kiemelten közhasznú)

Számlaszámunk:
K&H Bank 10200823 – 22218188 – 00000000
Bármilyen kis összeg is a segítségünkre van!

KÖSZÖNJÜK